Zorg & Service

Stoppen met roken (SMR)

Roken is zeer verslavend, zowel lichamelijk als geestelijk. Wist u dat de sterkte van de verslavende werking vergelijkbaar is met stoffen als heroïne en cocaïne? Het is daarom ook niet zo raar dat veel mensen moeite hebben om te stoppen met roken. Veel rokers proberen puur op wilskracht te stoppen met roken, maar dit lukt slechts in 5% van de gevallen.

Apotheek de Vriendschap kan u helpen. Het meest effectief is het gebruik van een hulpmiddel (bijvoorbeeld nicotinevervangers) in combinatie met gedragsmatige ondersteuning: Een gespecialiseerde coach die u begeleidt tijdens uw stoppoging en u helpt vol te houden. U krijgt persoonlijk advies over hulpmiddelen en praktische tips voor de moeilijke momenten. Apotheek de Vriendschap is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken en biedt een persoonlijke begeleiding stoppen-met-roken-programma.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden stoppen met roken onder begeleiding van een geregistreerde coach. Gebruikt u nicotinevervangers of voorgeschreven geneesmiddelen in combinatie met coaching, dan worden deze door de meeste zorgverzekeraars ook vergoed. Gewoon doen!

Afspraak maken

Afspraak maken

Aangeboden in

Emmen

Seinstraat 20
7811 GV

Geopend Sluit om undefined
Plan route
0591 612 486
Kies uw vestiging

Servicepunt Emmen

Wilhelminastraat 14
7811 JA

Geopend Sluit om undefined
Plan route
0591 612 486
Kies uw vestiging

Medewerkers met deze specialisatie

Annette

Apothekersassistent

Emmen

Fenni

Apothekersassistent

Emmen

Binnenkort beschikbaar

Apothekersassistent

Emmen

Dhr. drs. F. Akbari

Apotheker

Emmen, Servicepunt Emmen, Ter Apel, Borger, Schoonebeek